Restaurantul Lido Piatra Neamț reprezintă locul ideal unde vă puteți organiza întâlnirile și mesele de afaceri, aniversările și orice eveniment important din viața Dumneavoastră.

Restaurantul Lido Piatra Neamț oferă organizarea de mese festive, nunți, cununii, botezuri, aniversări, petreceri private, corporate, onomastice, recepții & conferințe.

Restaurantul Lido Piatra Neamț vă oferă un meniu variat de specialități italiene precum și preparate tradiționale din carne de vită, porc, pui sau peste.
De asemenea, puteți servi unele din cele mai rafinate vinuri tradiționale românești.

Restaurantul Lido Piatra Neamț vă pune la dispoziție o echipă de profesioniști cu experiență în organizarea unor evenimente de neuitat, toate într-un mediu ambiental perfect.

Restaurantul Lido Piatra Neamț dispune de instalație de filtrare și condiționare a aerului, cu aport de aer proaspăt, ring de dans încăpător, instalație audio și lumini profesionale, mochetă de lux, mobilier & veselă de cea mai bună calitate. Toate aceste facilități împreună cu mesele rotunde de 10-12 persoane vor da clasa evenimentului Dumneavoastră.

Vă așteptăm cu drag !